persona non grata

aku baru nak minum teh panas ngan roti gardenia ‘toast ’em’ raisin… dok kat sofa kale coklat yg bapak selesa… ada 2 pillow ngan fake suede cover and lagi 2 cotton covered yg ada feel of inviting yg maha hebat… based on routine, skang time cite ‘nigella feast’… so everything seems to fall in place la kan… syok syok saje… dan dan tu jugak ada org bagi salam…. aku jawab and out of nowhere kat pintu ada 3 orang mamat carik adik aku…

aku: ‘abo (adik aku yg third), member kau’
abo: ‘owh, masukla… peter, jinggo dan… (aku lupa la nama dia)’

masuk2 jek trus lepak kat sofa aku… wah…. bapak tertekan… amek roti dan sesuke ati cicah kat dalam teh panas…. ces, thats not how you enjoy the bread la beb… malas nak terjebak ngan sesi borak pasal formation of mafia menggelabah, aku blah… with few notes in mind;

  1. nama peter, peter.. pasal rambut dia mcm ariel peter pan.. rambut saje btw, muka out..
  2. jinggo adalah budak keje dbkl yg suke buli bangla, myanmar dan nepal… jahat budak ni..
  3. len kali aku tak moh buat air ngan mkn roti time tgk tv…
  4. peristiwa ini semakin kerap berlaku, take note: i must moved out. fast!!

aku buat note kat fridge: ‘esok beli gardenia toast ’em raisin’ – sedap….

in graphic: the sofa🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: