abah, selamat hari jadi !!

hari ni 8 april, abah lahir 58 tahun lepas… wah, abah dah dekat 60 thn rupenye… tp serius abah tak nampak tua.. mungkin sebab abah cool jek… rambut abah pun hitam lg…. hahahaha, ayong harap bile ayong tua, ayong nak mcm abah… cool and young…. hahahah.. tak mau mcm mak…

anyway, happy birthday🙂.. hari ni mesti sume org sebok nak masak2 and for sure abah akan dapat sepasang baju br lg… tu je yg abah suke… enjoy ok abah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: