celebrating almas amelia first year and others

of late, sgt bnyk assignment tertunggak… which is weird as i just started working here a month ago… sgt tak efficient kan?… *boss, if u’re reading this, consider it as ur/mine reading/writing amusement eh…

my workstation juga seperti rumah setinggan, the best way to get rid of it is to set them on fire. and yes i have to read ‘First Aid’ ok, as i’m part of special task team for fire drill/emergency. hahahahaha, whatever it takes to be on service lift instead of walking 53 storeys down the stairs.
gareth had to scribble trying to stuffed (kind of crash course for dummies) what is exploration is all about to my drying brain… *dah lama tak memerah otak, so they tend to be a bit dry …


fyi, gareth pernah cakap kat aku, ‘that’s why u’re not engineer anymore’ mase aku salah buat math calculation ngan dia. so, korang rase selepas terpaksa melukis untuk membuat penerangan, apa persepsi sebenar gareth terhadap diriku?. bekas engineer yg cute tp bongok? atau it’s ok kalau tak jd engineer lg asalkan cute?. dilemma…

beralih topik, in mid of june, aku ke prince court melawat cousinku. she gave birth to her second child who is yet to be named till date. pak ngah aku sgt keyco pasal nama2 ni ok… siap ada meeting lg… aku turut terlibat dalam meeting itu dan series tidak mampu memberi apa2 cadangan kerana ahli panel yg laen adalh org2 tua (seleksi nama oleh mereka adalh sgt lame i.e. qistina/qirana/batrisya). tak happening langsung.

since my cousin’s only 23 (ke 24 eh), she didn’t give much damn ’bout her confinement period regulations (bole panggil regulation pulak kan?). gila budak ni. suke ati makan ape dan suka dok dalam aircond. as there are no limits what so ever to her medical claims (thanks to Petronas), she’d been staying there for almost 2 weeks. and to our surprise, she’s been eating nenas and seafood and sambal belacan along that period. tgkla pon serving dia… sgt menyelerakan. on display are nasi goreng kg. + garden salad + acar nenas + kailan ikan masin + sambal belacan and seriously moist mud cake. sian awak kakak, sabar jela…

owh, bile nak cite pasal emma pulak kan. hehehehehe, as uolls might noticed, aku la insan yg sering disebut2 riri utk memasak di hari jadi emms… hehehehe nigella lawson (with appropiate amount of boobs)… for curious mind out there, here is list of menu for the emms’s birthday celebration (list ni special utk anes @ daun yg sgt keyco psl menu);

  1. seafood oleo w/spicy cream
  2. roasted chicken w/black pepper sauce
  3. roasted vege & potato
  4. chinese fried rice and scrambled eggs (nasi goreng cina jek pon, hahahaha)
  5. sirap selaseh & cincau (mood ramadhan) special request by mak emms

meriah kan uolls? rugi kan tak dtg. hahahahahaha. though i’m bit freak out pasal takut tak sempat nak masak semua perfectly, aku kena senyap je ok sebab riri telah berjaya mengambil alih peranan utk cuak/paranoid/freak. thanks babe.

ni emma & riri @ food court ikea on door gift hunting nite. can you believe that she’s turning 1 this august 1? hik hik hik… i love emma, dia sgt sweet dan baik… serious… rugi korang tak kenal emma… berbaloi tayar kena clamped… hahahahahahahaha…. *babe, mintak izin segala mcm nak tulis panjang2 kan?… aleh2 ciput jek…

4 thoughts on “celebrating almas amelia first year and others

  1. Anies.Kamardin says:

    spagheti oleoooooooooo nyum2.

    otak2 xde ke?

  2. Anies.Kamardin says:

    jangan lupa,

    penampilan istimewa.

    bf aku.hahahahahahhahahaa.

  3. ein asari says:

    kodiness,

    hati2. jgn sampai sapik tergoda ngan aku.

  4. Anies.Kamardin says:

    kodishek belacan,

    insyaAllah sapik masih waras.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: