mazda RX8 for daun

daun,

ni kite on the go nak g makan bebols daging kat ikea.. kite takde plat no. pasal kite cool.. tu jauh kat belakang, polis tgh kejar.. harussssla tak bole kan… kete kau ni ada turbo.. pastu klua api kat ekzos… kale blueish giteww pasal nak jd mcm bat mobile… kete audi aku basit pinjam…

hoh, kite cool dr girl yg suke naik kancil tu… budus..

ikhlas,

bunga

7 thoughts on “mazda RX8 for daun

  1. Anies.Kamardin says:

    i suka kereta mcm ni and mcm audi a6.

    tp aku benci la lagu french kat blog ko.

  2. Anies.Kamardin says:

    spoil mood nk bebel.

  3. ein asari says:

    hik.hik. kau suke lagu ape?. aku kan konon2 mood model french carla bruni yg hot tu.. kau nak lagu projek pop ke?… hahahahahhaha… bau ketek la kau ni..

  4. Anies.Kamardin says:

    ahhh.nk balas komen pun dispoilkan oleh lagu french nieeeee.

  5. ein asari says:

    kau yg bunuh teddy bear yg pegang radio tuh… pencurik kamben yg membunuh teddy bear!

  6. Anies.Kamardin says:

    wahhhhh.aku dgr lagu lady gaga.dr blog ko ke?jap aku tutup blog lain.

  7. Anies.Kamardin says:

    la, blog org lain rupanya,dem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: