hoh? belagak sial…

aku admit kadang2 aku gunakan blog dan facebook sbg salah satu (satu2nya) medium untuk aku brag/belagak ’bout something. kan aku selalu nak keyco pasal ofis aku yg best la, br makan kat certain2 tempat la, br beli kemere harge 8 juta la, laptop br la… eh adeke?…

well to a certain level, sume itu bole diterima akal… yelah, blog/facebook kite, suke atila nak tulis ape kan… kalau kau tak suke, jgn bace… tp sebagai followers/silent reader (hik hik hik) perkara2 itu sgt menduga kesabaran… most of the time kite tak nak tau pon ape yg berlaku every single second in your boring little life, but if you keep on updating it in facebook, harussla ia memenuhi wall yg sudah sedia overcrowded itu… oh, pelissss…

sometimes it was very obvious yg org2 itu nak belagak pasal dia merungut naik pangkat, tension ngan ofismate pasal you are boss’s pet, post gambar laptop baru dr segenap angle… siap bgtau harge lg… rungsing pasal gaji bnyk tp tak tau nak beli ape… seriously wadefak la kan…

i believe i speak for many-many friends of mine out there who had enuf of unnecessary info of your newly found obsession, belagak dalam blog/facebook… get a new hobby!… though aku pon guilty as charge tp sekali sekalls tak pe kan kawan2?….

hahahahaha, eh korang dah tengok tak kasut salvatore ferragamo ngan tods yg br aku beli last week, ingat nak kasi org la pasal kale tak compliment my legs…. giteww….
p/s: together now, ‘OH, PELISSSSS’

One thought on “hoh? belagak sial…

  1. Anies.Kamardin says:

    OH PELISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    THANKS SAYANG.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: