l makan & everything in between l


bile kite komen2 pasal org kan, selalunya kite yg terlebeh2 buat… hehehehe, kan aku ade post statement pasal belagak dlm blog/facebook/twitter… pastu, kawan2 ku yg kusayangi telah menyedarkan aku bahawe aku terlalu kerap membuat statement pasal newfield… huh, sorry dear… musti korang dah muntah2 darah denga aku cite pasal newfield kan?… mcm lah aku sorang jerk yg keje… ampunkan aku… aku jakun… maklumlah, kompeni seblom ni sume mcm @#$%^& (puase, tak bole swearing).. so dapat kompeni up sket, aku jd kodi.. kodishek bachan (nama ni aness kasik)….

alkesahnye, since koya ckp aku takde bontot, aku sgt gigih menambah lemak2 badan (which is like 9 years ago)… tp selalunye gagal… pakai selua pon saiz 24… ala sedih kan?.. series tak ‘baaeekkk’… mase keje dulu2 pon, gaji ciput jek… click2 kat maybank2u dah abes… gile… kat newfield bukanlah gaji bagak pon, tp keje kat sini, aku jd part time food tester… tak kesah la occasion ape pon, hatta nak cite pasal gossip, we do it over lunch/dinner… hahahaha, haruss mek tambah berat nok… skrg aku dah 47 kg tahu… wah, kagum bukan?… hik hik

ni nasik goreng harge RM 40. makan kat carcosa. series tak sedap. hoh

ni grilled salmon makan kat chinoz on the park. mkn ngan timun weh, bole?

ni french onion soup. kat chinoz gak. tak sedap dowh. ke aku kodi tak pandai makan?. adakah?

tp ini adalah feveret aku… mkn ikan bakar + sup tulang + kangkung belacan @ kedai mek (belakang masjid/carwash kat kg. dato’ keramat)… larzat dah hebats… carcosa ke chinoz ke,sume bole pegi jahanam… hoh!

ni sup ekor kot. masam + pedas + savoury. heaven :p

One thought on “l makan & everything in between l

  1. Anies.Kamardin says:

    mahal gile nasik goreng. mana voucher lagi satu keping? loser la makan sorang2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: