OMG. THE FIRST TAG. HOLD YOUR BREATH!

i never been tagged before. this is my first time. thanks to anies. so please understand my excitement. pardon my long & elaborate answer. i’m excited!. i am.

1. Siapa orang yang kau teringin nak tampar?
seriously, my auntie. but she’s not worth it so i’m gonna stick to Aznil Nawawi. slapped!

2. Siapa kau nak jadi Sugar Daddy kau. Bagi sorang je, wajib Malaysian.
Tony Fernandes. apart from being the most coolest boss ever (he’s my ex-boss mind you) don’t you find his english nowadays somewhat HOT?

3. Siapa manusia paling annoying kau pernah jumpa? Siapa orang paling famous kau pernah jumpa? Siapakah orang paling vain kau pernah jumpa?
ANNOYING – Aznil
FAMOUS – Mahathir
VAIN – Me

4. Apa yang kau paling harapkan dari pasangan kau?
not to stress out unnecessarily

5. Kau penah kentut dalam lif?
for coz!. gile ke tak penah.

6. Makanan paling jijik kau pernah makan?
sardine cap ayam. don’t get me wrong, i love sardine. esp kalau mkn ngan roti canai. tp ia adalah ngeri. ikan tu tak siang sgt. w/ all the guts still attached, masuk dlm tin. sealed. rebus/masak dlm tin. all the chemical reaction involved sampai tulang dia jd sgt lembut. what on earth can turn bones into jelly? and how can you tell the red liquid is really a ketchup?. tp sedapkan sambal sardin?

7. Rancangan Tv paling bodoh kau pernah tengok?
those sketch shows on astro ceria. tak kelaka weh. kesian.

8. Kalau terperangkap dlm jem, pastu rasa terkencing, apa kau akan buat?
kepit dan kepit dan kepit lagi.

9. Kau stalk hp or email kekasih kau tak atau share paswed fb/email?
penah la. dulu. hahahaha. sekarang pon. tp stalk jek. sebab aku mmg stalker. kalau jumpa something yg mengarut confront jek terus. oh, never shared password kecuali ngan anies sbb soh dia jage kebun.

10. Kalau jumpa kucing kena langgar kete dah speruh mati kaki putus sume, kau buat ape?
oh, susah dowh soalan ni. aku tak tau nak buat ape. nangis pelan2 agar tidak ketara. doa bnyk2. tidakkkkkk. pass. tak nak jawab.

11. Apa perasaan kau bile tengok cermin sorang2?
hari ni nak makan nasi lemak sotong ke nasi ayam bonton?

12. Kalau kau jumpa gambar wanita bogel yang kau kenali (selain dari artis mahupun pelakon porn) dalam pc bf kau, apa kau buat?
i hate speculation so aku akan terus confront jek. kalau reasonable/acceptable, aku akan ada something utk diungkit sepanjang hayat. but come to think about it, i probably dumped him.

13. Apa kau buat kalau kawan kau asyik mengadu benda yang sama berbulan2?Pastu orang nasihat taknak dgr.
depends. selalunye nasihat aku org denga. hahahahahahaha. no lah. i’m bad at giving advice. i tends to tell u what u want to hear. and if u decided to bother me over the same issue for months, be my guess. i found that amusing.

14. kalau nampak kawan ade taik idung nak terkeluar, atau ade 2 helai bulu hidung yg terlebih pjg terkeluar dr idung, bgtau direct ke, tarik tepi dan bisik ke, gelakkan ngan org lain ke atau buat tatau?
buat tatau. conflict avoidance. and because i hate awkwardness.

15. Hantu dari filem mana kau paling takut?
4bia – hantu dlm flight tu. tgk la weh. tgk la.

2 thoughts on “OMG. THE FIRST TAG. HOLD YOUR BREATH!

  1. azra says:

    xbaek tauuu. klu taik idung aku terkluar, ko kena bgtauu.

  2. Ashikin says:

    oh, yes kalau azra aku bgtau psl dia redha dan dia cool. Hahaha aku mok tag kau la pom. kau srg jak. Special.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: